Δημοσιεύσεις

Σεμινάριο Marketing

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδος και η Ατλαντίς Συμβουλευτική Κεντρικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 (ώρες 14:40 – 19:00) σεμινάριο με θέμα το Marketing.
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (Όθωνος 3, 2ος όροφος, Λαμία).
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που απασχολούνται  -κυρίως- στους κλάδους: παραγωγής & μεταπόιησης γεωργικών προϊόντων, βιοτεχνίες & βιομηχανίες εν γένει, λιανικό εμπόριο.
Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εφόδια για την αύξηση των πωλήσεων, καθώς το σεμινάριο συνδυάζει επιστημονική και πρακτική προσέγγιση.
Εισηγητές Σεμιναρίου
Δρ. Διονύσιος Σκαρμέας
(Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας)
Δρ. Παρασκευάς Αργουσλίδης
(Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας)
Θεματολογία Εισηγήσεων
«Τεχνικές Προώθησης Καταναλωτικών Προϊόντων»
Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν δεξιότητες για τους βέλτιστους τρόπους προώθησης των προϊόντων τους σε τοπικές αγορές. Θα παρουσιάστούν παραδείγματα για ευπαθή προϊόντα (perishable products), για καταναλωτικά προϊόντα ταχείας κυκλοφορίας (fast moving consumer products), καθώς και για διαρκή καταναλωτικά προϊόντα (durable products)
«Εξαγωγικό Μάρκετινγκ»
Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν την εξαγωγική διαδικασία: βαθμός εξαγωγικής ετοιμότητας, επιλογή διεθνών αγορών, έρευνα αγοράς και έρευνα μάρκετινγκ, βαθμός εμπλοκής και τρόποι εισόδου σε ξένες αγορές, διεθνής στρατηγική μάρκετινγκ (προϊόν, τιμολόγηση, διανομή και επικοινωνία) και εξαγωγικό σχέδιο μάρκετινγκ. Θα παρουσιαστούν επιτυχημένα παραδείγματα εξαγωγικής δραστηριότητας.
 
Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής έως 16/11/2016.